Het Werkhuis

Cliënten

Je hebt een verwijzing gekregen naar het Werkhuis. Wat kun je van ons verwachten?

In een intakegesprek bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen. We kiezen samen werkzaamheden die passen bij jouw persoonlijke situatie, (werk)ervaring en eventuele opleiding. Zo kun je aan de slag met onder andere houtbewerking, grafische vormgeving of fietsreparatie. Werk je graag in de natuur, dan zijn werkzaamheden in de kas of op een externe locatie misschien iets voor jou.

Bij de intake is jouw verwijzer ook aanwezig. We stellen duidelijke (leer)doelen op voor de periode die je bij ons doorbrengt. Ook maken we afspraken over de dagdelen en tijdstippen waarop de werkzaamheden worden verricht. Na de intake maak je kennis met de werk- of activiteitenbegeleiders van het Werkhuis. De begeleiders houden jouw verwijzer op de hoogte van jouw ontwikkeling bij het Werkhuis.

Bij het Werkhuis kun je op verschillende niveaus aan de slag, op een plek die het beste bij jou past. Afhankelijk van jouw doel en motivatie leer je wennen aan een nieuw dagritme, samenwerken met collega’s, opdrachten uitvoeren of omgaan met leidinggevenden. We willen graag dat de activiteiten bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En dat je ontdekt op welke manier jij van betekenis kunt zijn voor jezelf, jouw omgeving en de samenleving.

Werken in het Werkhuis is niet vrijblijvend. Als je zonder opgaaf van reden afwezig bent, wordt dit gemeld bij de verwijzende instantie.

Contact
Wil je meer weten over het Werkhuis en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0478 512 702 of intake@hetwerkhuis.nl.

Lees hier het verhaal van een van onze cliënten.